Staňte se našimi fanoušky na:

Medový zimní salát

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Dýni i cibuli nakrájíme na klínky, petržel na kolečka, osolíme, opepříme, zakápneme lžící olivového oleje a pečeme 20 minut na 220 °C. Občas promícháme.
  2. Poté zakápneme medem (který si pro usnadnění můžeme rozehřát v mikrovlnce) a přidáme na kousky nakrájenou ciabattu, slunečnicová semínka a pečeme ještě 5 minut.
  3. Připravíme si zálivku: prošleháme vinný ocet, 2 lžíce olivového oleje a hořčici.
  4. Pečenou směs podáváme se špenátovými lístky, přelité zálivkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |21. dubna 2015
Zkusím Odpovědět
objev |20. března 2015
Vhodné jako příloha i hlavní chod Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!