Staňte se našimi fanoušky na:

Metudův zelný nákyp

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřové maso umeleme, v hrnci zpěníme cibuli nakrájenou nadrobno. Přidáme papriku, sůl, pepř, prolisovaný česnek, kmín, mleté maso a dusíme. Zelí podlijeme trochou vody a zvlášť v hrnci podusíme. Omytou a přebranou rýži osmažíme na sádle, osolíme, podlijeme vodou a dusíme. Do pekáče vymazaného tukem dáme vrstvu dušeného zelí, na ní vrstvu rýže a potom i vrstvu masa. Na maso rozložíme zbytek zelí, přelijeme smetanou a zapečeme. Podáváme s brambory nebo s pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darina.studenkova.5 |14. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!