Staňte se našimi fanoušky na:

Milánské špagety s eidamem

Autor receptu: annie (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibulku i česnek nakrájíme nadrobno a lehce osmahneme na rozehřátém oleji. Potom přidáme maso, osolíme a opepříme a chvíli opečeme za stálého míchání. Potom přidáme protlak, promícháme s masem a podlijeme vodou. Maso necháme dusit do měkka. Mezitím si uvaříme špagety ve vroucí vodě, mírně osolené s kapkou oleje. Ke konci dušení maso zahustíme moukou a ještě krátce povaříme. Při podávání posypeme strouhaným sýrem a můžeme ozdobit petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!