Mouku, 1/2 lžičky soli a olej dáme do mísy. Droždí rozpustíme asi ve 150ml vlažné vody, přidáme je k mouce a vše zpracujeme elektrickým šlehačem s hnětacími háky na hladké těsto. Přikryté necháme na teplém místě asi půl hodiny kynout. Vykynuté těsto pak ještě jednou prohněteme a rozdělíme na čtyři části. Jednotlivé díly vyválíme na pomoučeném vále. Potom je rozdělíme na dva plechy vyložené pečicím papírem, přikryjeme a necháme ještě přibližně deset minut kynout. Mezitím si omyjeme a dobře osušíme rukolu. Rajčata opláchneme, také osušíme a rozpůlíme je. Rajčatovou omáčku a rajčata rozdělíme na těsto a posypeme goudou. Jeden plech po druhém pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 25 minut. Hotové pizzy na závěr obložíme rukolou a šunkou a ihned podáváme.