Staňte se našimi fanoušky na:

Mleté maso po mexicku

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli a česnek oloupeme, pokrájíme a osmahneme na rozehřátém oleji. Přidáme mleté maso a asi 10 minut opékáme. Podlijeme vodou a na mírném ohni vaříme 10 minut.Jablko oloupeme, nakrájíme na plátky. Olivy rozpůlíme, feferonky nakrájíme na proužky. Vše přimícháme k masu. Okořeníme solí, muškátem, skořicí a podle potřeby zvýrazníme tabascem. Přidáme omáčku gulášovou krátce povaříme na mírném ohni.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jaroslav.hulka |4. června 2013
Dalibore nemáš tam ještě něco podobného s feferonkama ? Jarda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!