Všechny suroviny, ze kterých uděláme těsto, musí mít pokojovou teplotu. Dáme ho pak odpočinout na hodinu do chladu. Vychladlé těsto vyválíme a vykrajujeme oválky nebo tvar jako kávové zrno, pečeme zlehka ve vyhřáté troubě na 150°C asi 10 minut, upečené dáme vychladnout na vál. Plníme kávovým krémem a zdobíme čokoládovou polevou. Kávový krém: 150ml mléka, 1 lžíce škrobové moučky, 150g moučkového cukru, 2 lžičky instantní kávy Mléko se škrobovou moučkou přivedeme k varu. Hodně mícháme, aby se neudělaly žmolky. Po 2 minutách můžeme směs odstavit a nechat vychladnout. Zatím si utřeme máslo s moučkovým cukrem do pěny a pak přidáváme kaši z mléka a moučky. Opatrně mícháme nejlépe elektrickým šlehačem na 1. stupeň rychlosti, nakonec přidáme instantní kávu.