Korpus: 5 vajec, 2 líce kakaa, 150g cukru krupice, 150g hl.mouky, 1 prdopeč, 4 lžíce oleje, tuk a hrubá mouka na vymazání a vysypání formy Pařížská náplň: 400ml smetany ke šlehání, 50g cukru krupice, 40g kakaa Kávová náplň: 400ml smetany ke šlehání, 30g cukru krupice, 1 lžíce mleté kávy,4 lžíce vaječného likéru; Dozdobení: Čokoládové a marcipánové hvězdičky (srdíčka, kytičky - podle situace) Vejce vyšleháme s cukrem do husté pěny. Zlehka vmícháme mouku promísenou s kypřícím práškem a kakaem, nakonec přidáme olej.Těsto vlijeme do vymazané a vysypané dortové formy o průměru cca 26cm. Ve vyhřáté troubě na 160° pečeme asi 45 minut. Upečený korpus necháme vychladnout ve formě. Na pařížskou náplň svaříme smetanu s cukrem a prosátým kakaem. Za stálého míchání vaříme asi 2 minuty,pak náplň odstavíme. Na kávovou náplň svaříme smetanu s cukrem a kávou, náplň opět vaříme 2 minuty za stálého míchání. Po mírném zchladnutí ji dochutíme vaječným likérem.Obě náplně uložíme do ledničky vychladit, pak je vyšleháme do tuha. Vychladlý korpus podélně rozkrojíme,náplně přendáme do cukrářských sáčků a střídavě v kruzích je naneseme na spodní díl korpusu,přiklopíme vrchním dílem. Povrch dortu dozdobíme zbylými náplněmi a čokoládovými nebo marcipánovými tvary, podle toho k jaké příležitosti dort děláme (kytičky, srdíčka, hvězdičky aj.)