Staňte se našimi fanoušky na:

Moje domácí tatarská omáčka

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do menší ale vyšší misky si dáme 2 žloutky, 1 KL dijonské hořčice, 1 KL vinného octa. Buď ručně metlou a nebo na nižší stupeň ručníma metlama, začneme šlehat. Po spojení žloutků, hořčice a octa, začneme po kapkách přidávat olej. Jakmile začne hmota trochu houstnout, tak můžeme olej přilévat po větším množství (než po kapkách). Vzniklou majonézu dochutíme solí, pepřem a pár kapkami citronu. Oloupeme si cibuli a společně s okurkou nakrájíme na malé kostičky. Nakrájenou cibuli a okurku přidáme do majonézy a pěkně promícháme. Nakonec můžeme ještě přidat nasekanou petrželku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |10. ledna 2016
Ať se podaří a hlavně chutná ;-) Odpovědět
piškot |4. ledna 2016
Ukládám-udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!