Staňte se našimi fanoušky na:

Moje minimarkonky a vanilkovým krémem

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bílky s polovinou krupicového cukru ( 75 g ) šleháme v horké vodní lázni 5 minut. Pak postupně vmícháme zbývající cukr ( 75 g krupicového cukru + 50 g moučkového cukru ) , citronovou šťávu a ušleháme tuhý sníh. Vmícháme strouhané mandle. Na plech s pečícím papírem tvoříme hromádky a dáme je péct do trouby na 120 °C. Vanilkový krém: Uvaříme v mléce 1 vanilkový hustý sladký pudink ( 150 g cukru ) a necháme vychladnout při pokojové teplotě. Dobře rozšleháme s 1 máslem pokojové teploty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!