Staňte se našimi fanoušky na:

Moje špagety Di Carlo s tuňákem a parmezánem

Autor receptu: misa.svubova (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Špagety uvaříme podle návodu a mezitím si nasekáme tuňáka v plechovkách na jemné kousky (stačí rejdit nožem v plechovce). Z jedné konzervy slijeme olej, aby špagety nebyly tak tučné. Špagety neproplachujeme, do horkých, slitých špaget přidáme tuňáka a nasypeme parmezán (nebo Gran Moravii). Zamícháme a můžeme podávat. Špagety jsou rychlé a velmi oblíbené na jihu Itálie, odkud jsme si tenhle recpet přivezli..

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

aťka |17. února 2014
*********** rychlé a dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!