Staňte se našimi fanoušky na:

Mořská štika saltimboca

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filety štiky osolíme a opepříme. Na každý položíme jeden lístek šalvěje a filety zabalíme do dvou plátků parmské šunky. Do pánve vlijeme olivový olej, vhodíme tři lístky šalvěje a olej zahřejeme. Rybu na něm opečeme z obou stran a pak ji dáme dopéct do trouby vyhřáté na 180 °C asi na 5 minut. Na přílohu připravíme bramborovou kaši. Uvařené brambory rozmačkáme se smetanou. Ochutíme je solí, pepřem a majoránkou a promícháme s máslem. Na talířích uděláme nočky z kaše a přidáme opečenou rybu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |24. února 2014
zkusím Odpovědět
Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
Teris19 |7. července 2013
mňam Odpovědět
dagmar.vrbicka |7. června 2013
dobrotka Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
dobrá štička Odpovědět
petr.helman.5|13. března 2015
Mňam mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!