Těsto: 160g cukru krupice, 170g hl.mouky,8 vajec,1 vanilk.cukr Náplň: 120g másla,250g 100% tuku,50g cukru moučky, 500ml mléka, 1 vanilk.cukr,200g čerstvého ovoce, 50g čokoládové rýže Žloutky vyšleháme s polovinou krupicového cukru a s vanilkovým cukrem; z bílků a zbytku cukru uděláme tuhý sníh. Pak obě hmoty spojíme a nakonec vmícháme hl.mouku. Těsto rozdělíme na polovinu a rozetřeme na 2 plechy, vyložené pečícím papírem - pečeme při 200° asi 8 minut. Korpusy nakrájíme na díly, které se postupně zmenšují tak,aby tvořily pyramidu. Krém připravíme z horkého nepřevařeného mléka, rozpustíme v něm máslo, 100% tuk, cukr moučku a vanilkový cukr. Mícháme tak dlouho, až se vše spojí v hladkou hmotu. Dáme do lednice vychladit do druhého dne. Pak vyšleháme elektrickým robotem na hladký krém, do kterého přisypeme na kousky nakrájené ovoce. Krém plníme korpusy a slepujeme jednotlivé vrstvy do tvaru pyramidy. Celý moučník pomažeme zbylým krémem a posypeme čokoládovou rýží.