Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaná ředkev s kysaným zelím

Autor receptu: T 11 (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Bílou ředkev očistíme a nakrájíme na plátky,které vložíme do skleněné mísy.Na ředkem navrstvíme kysané zelí,zalijeme zelnou vodou a zakryjeme.Necháme na chladném místě kysat.Jíme až po 3 dnech.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |5. května 2014
super nápad Odpovědět
bresta|27. května 2014
To vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!