Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládané kořeněné citrony

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Citrony důkladně omyjeme kartáčkem. 2) Dáme je na hodinu do studené vody, aby změkly. 3) Poté odřízneme konce a zbytek nakrájíme na osminky. 4) Dáme je do nekovové mísy a přimícháme všechny ostatní suroviny kromě citronové šťávy. 5) Plníme do teplých sklenic (vyvařených nebo nahřátých v myčce), zavíčkujeme a necháme vychladnout. 6) Skladujeme na temném a studeném místě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
objev |11. června 2015
Garam masala má dobré využití v orientální kuchyni, můžeme ji dát do mletého masa, na kuřata, ryby, do luštěnin ... Odpovědět
objev |11. června 2015
Garam masala je směs indického koření - skládá se z římského kmínu, skořice, koriandru, piskavice, hořčice, pepře, anýzu, zázvoru a dalších bylin. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!