Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaný eidam s česnekem

Autor receptu: david.cz (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
33× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Eidam nakrájíme na menší kostičky a vložíme do mísy. Nakrájený Eidam polijeme olivovým olejem a přidáme prolisovaný česnek a koření. Vše důkladně promícháme a necháme v chladničce do druhého dne "odpočinout". Podáváme jako chuťovku k vínu nebo i jen tak samostatně. Kdo má rád bylinky, může přidat na jemno nakrájený polníček či jinou bylinku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jancal |7. ledna 2015
určitě vyzkouším Odpovědět
kymlal |7. ledna 2015
super Odpovědět
lenka.drcmankova |7. listopadu 2013
Vypadá skvěle! Odpovědět
kote19 |26. června 2013
zkusím Odpovědět
katy9 |1. února 2013
vyzkouším Odpovědět
jola |19. ledna 2013
to bude dobrota Odpovědět
ladunka |18. ledna 2013
děkuji vyzkouším,hned si to uložím Odpovědět
evahu |4. ledna 2013
to bude dobrota Odpovědět
brenda |8. prosince 2012
určitě vyzkouším, díky za tip Odpovědět
můra|7. ledna 2015
ukládám 1+ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!