Staňte se našimi fanoušky na:

Nákyp jáhlový

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Spaříme jáhly a uvařime v mléce se špetkou soli. Do uvařených jahel vmícháme máslo a do zchladlých cukr a žloutky. Z bílků ušleháme sníh, přimícháme. Polovinu hmoty dáme do vymazaného pekáče, poklademe kompotem a zakryjeme druhou polovinou hmoty. Dáme péct na 20 minut do trouby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |11. listopadu 2013
Výborné, ač jsem jáhly nikdy nejedla. Lze dát i syrové ovoce, jablíčka, meruňky, švestky 1**** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!