Plněné krůtí řízky s míchaným salátem
60
1
3
Těsto necháme povolit, na pomoučeném vále je vyválíme na čtverce (asi 20x20cm). Dáme je do čtyřech zapékacích misek tak, aby rohy překrývaly nádobu. Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme a orestujeme na 30g tuku, přidáme žampiony, opečeme je, přimícháme i opraný špenát a všechno dusíme cca 5 minut, osolíme a opepříme. Z mouky a zbytku tuku uděláme světlou jíšku, přilejeme mléko a povaříme. V omáčce necháme rozpustit sýr. Ochutíme solí a pepřem, pak omáčku smícháme se špenátovou směsí a rozdělíme do misek. Žloutek rozmícháme s trochou vody a rohy těsta potřeme. Zapékáme asi 25 minut. Ozdobíme stočeným salámem.