Nejdříve si připravíme směs ze 4 rozšlehaných vajíček,majoránky,soli,pepře,prolisovaného česneku a solamylu. Vše je podle každého jak má rád moc česnekové či více majoránky,dle chuti a těstíčko by mělo být zahuštěno solamylem,aby nebylo moc husté a ani moc řídké. Do této směsi namočíme krkovičku,kterou jsem nakrájela na plátky a naklepala(už jsme nesolila,je už obsažena ve směsi). Necháme v ledničce uležet,minimálně jeden den,ale pokud chceme mít masíčko více křehoučké můžeme nechat i více dní,je to více chutnější. Pak pozvolna smažíme na oleji na po obou stranách(či venku grilujeme),podáváme s hranolkami nebo bramborovou kaší s pažitkou,já navíc ještě přidávám volské oka na upečené plátky masa. Je to u nás moc oblíbené jídlo,které je hned pryč. Dobrou chuť!