Staňte se našimi fanoušky na:

Nepečené vepřové maso

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké proužky. Česnek na krájíme na plátky, nebo necháme celé stroužky. Cibuli usmažíme na malém množství sádla do světle růžova a k ní přidáme maso nakrájené na větší kousky. Na mírném plameni pomalu opékáme, dokud cibule trochu nezhnědne. Potom přidáme česnek, sůl a mletý kmín podle chuti. Nepatrně podlijeme a dusíme pod pokličkou. Podléváme velmi málo, až vždy, když je šťáva vydušená na tuk. Až je maso měkké, tak odstraníme pokličku a dopečeme do červena (ne v troubě, na sporáku).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

honzíček |1. června 2013
oo)) Odpovědět
Polda |30. května 2013
Vypadá to dobře, bůček můžu, zařazuji do oblíbených Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!