Staňte se našimi fanoušky na:

Nepečený čokoládový minicake

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

  1. CAKE: Všechny ingredience na dáme do el. struhadla (nebo mixéru) a nastrouháme na drobky. Směs vidličkou natlačíme do formy na mufiny.
  2. ČOKOLÁDOVÁ VÝPLŇ: Kešu oříšky necháme namočit ve vodě asi 10 minut. Potom je dáme do mixéru spolu s javorovým sirupem, vodou a vanilkovým extraktem. Mixujeme na kaši. Přidáme kakao a kokosový olej a mícháme, dokud nedosáhneme husté hmoty. Tato čokoláda je velmi tmavá a může se nám zdát hořká, pokud jí chcete sladší můžete přidat vanilkový extrakt nebo javorový sirup. Čokoládu navrstvíme na ořechovou směs čokolády a vyplníme mufinové formy po okraj.
  3. Pak je dejte na pár hodin ztuhnout do mrazáku, vyklopíme z formiček a ozdobíme čerstvým ovocem, případně s jahodovou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |26. září 2014
Vypadají moc dobře, určitě zkusím. Příprava nebude moc složitá, díky za recept. Odpovědět
Maty |26. září 2014
V severských státech se ingredience uvádí v dutých mírách, takže nepřevádíme na gramy, ale máme odměrku :-). Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!