Staňte se našimi fanoušky na:

Nicejský salát

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Připravíme si dresink: česnek, olivy a ančovičky rozdrtíme v hmoždíři. Přidáme citronovou šťávu, olej a ocet a promícháme. 2) Brambory uvaříme doměkka. Přepůlíme (či nakrájíme na menší kusy, podle velikosti brambor) a opečeme na 2 lžících oleje dozlatova. 3) Rajčata napůlíme a přidáme opékat na minutu k bramborám. Osolíme, opepříme, zakápneme balsamicem a posypeme bazalkou. 4) Vejce uvaříme na tvrdo a rozkrojíme na čtvrtiny podélně. 5) Do talíře rozdělíme brambory s rajčaty, fazolkami, salátem, vejci a tuňákem a přelijeme dresinkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |8. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Mňamka Odpovědět
K.Vladka|13. ledna 2017
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!