Z mouky, vajec a oleje si připravíme nudlové těsto, zabalíme ho do kuchyňské fólie a necháme odležet v chladničce 2 hodiny. Na másle zesklovatíme šalotku. Přidáme zelený hrášek a smetanu a krátce je povaříme. Poté je rozmixujeme kuchyňským mixérem a propasírujeme skrze sítko. Nudlové těsto rozválíme, nakrájíme a naplníme hráškovým pyré.Taštičky pečlivě uzavřeme a dáme vařit na 3 minuty do vroucí osolené vody. Brambory oloupeme, uvaříme a připravíme dobře ochucené krémové pyré. Bio karotku očistíme, omyjeme a v odšťavňovači připravíme čerstvou šťávu. V hrnci na mírném plameni necháme šťávu zredukovat na poloviční množství, osolíme ji a zjemníme čerstvým studeným máslem. Na talíře rozdělíme pyré, na ně položíme vařené taštičky, zalijeme vyšlehanou karotkovou redukcí a zdobíme hráškovými výhonky.