Staňte se našimi fanoušky na:

Ocet s vůní jarních fialek

Autor receptu: q (213 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

Oprané květy zbavené stonků a lístečků necháme nejdříve na vzdušném místě zvadnout.Potom je vložíme do láhve se širším hrdlem a zalijeme octem.Uzavřenou láhev dáme asi na 14 dní na slunné,teplé místo,aby se fialky vylouhovaly.Ocet přefiltrujeme,přelijeme do menších lahví,uzavřeme a uložíme na chladném,temném místě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!