Staňte se našimi fanoušky na:

Olomoucké fondue

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Do hrníčku dáme nadrobno nakrájené olomoucké tvarůžky, podlijeme vodou /lze i pivem/, zahříváme a mícháme až do vzniku husté kaše. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, dochutíme paprikou, popř. hořčicí, pepřem. Kaši nabíráme na kousky chleba napíchnuté na vidličce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!