Staňte se našimi fanoušky na:

Omáčky na zeleninu - č.5 "Salsa texicana"

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z oloupaných rajčat vybrat zrníčka a dužinu nahrubo posekat. Papriku ogrilovat, oloupat vyndat semeník a lusk nadrobno pokrájet. Feferonky odsemenit a nakrájet na nudličky, Rajčata, feferonky, papriku, cibuli, česnek, rajčatový protlak a vývar 10 minut povařit. Pak omáčku přisladit, osolit, ochutit petrželkou a dát na 30 minut vychladit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |5. května 2014
paráda, ke grilovanému masu bude skvělá Odpovědět
Michi |10. března 2014
like Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!