Cukr, tuk, žloutky, kakao vyšleháme na hladkou kaši. Z bílků ušleháme tuhý sníh, lehce vmícháme do kaše a zamícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Rovnoměrně rozetřeme na plech s pečícím papírem, dáme do předehřáté trouby na 180°C a upečeme dočervena. Zkusíme špejlí jestli je těsto propečené a necháme vychladit. Mezitím si připravíme nádivku a polevu. Po zchladnutí odstraníme papír, potřeme rovnoměrně nádivkou a polijeme čokoládovou polevou. Po ztuhnutí teplým nožem nakrájíme. Nádivka: Ořechy smícháme s cukrem a postupně přidáváme rum. Rumu dáme tolik, aby vznikla kaše, která se dá natřít na těsto, pokud by bylo řídké, přidat ořechy. Poleva: Tuk na mírném ohni rozpustíme, stáhneme z ohně, přidáme nalámanou čokoládu, vymícháme dohladka, přidáme kakao a opět mícháme dohladka. Čokoládovou polevu je lepší udělat dřív aby ztuhla a pak ve vodní lázni znovu rozpustit - lépe se leskne.