Staňte se našimi fanoušky na:

Oprava sražené pařížské šlehačky

Autor receptu: Jajda Petrekova (1 recept)

Srazila se Vám? Stačí malý fígl....

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: 5 min.
Vaření: neuvedeno
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

  1. Šlehačku dejte nad páru. Míchejte, až se lehce prohřejte, přidejte tenký proužek (hoblinu, to je asi 1dkg) 100% tuku nebo já mám např. kokosový.
  2. Vmíchejte a šlehačka se spojí. Nechte vychladnout a pak vložte asi na hodinu do mrazáku.
  3. Po hodině ji přendejte do lednice a cca po další hodině vyšlehejte Trvá to maximálně půl až jednu minut. Tak nepřešlehat. Pak už jen potřít dort a zas do mrazáku na půl hodiny. Následně polít čokoládou a je hotovo.
  4. Hodně úspěchu! Napište mi na FB, zda se Vám to podařilo. Jajda

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!