125g másla, 50g moučkového cukru, skořici a pomerančovou kůru utřeme dohladka. Přidáme škrob a vmícháme mouku. Těsto rozdělíme na 2 válečky (20 cm dlouhé), zabalíme do fólie a chladíme asi 2 hodiny. V pánvi necháme za častého míchání zkaramelizovat 50g moučkového cukru, pak přidáme 250g másla, vsypeme nahrubo sekané vlašské ořechy a necháme ještě 1-2 minuty karamelizovat. Hmotu natřeme na pečící papír a necháme vychladnout. Rozpustíme 150g nugátu, polovinu vychladlého ořechového krokantu posekáme a smícháme s likérem a tekutým nugátem. Z hmoty uděláme 2 válečky (po 20 cm) a zabalené ve fólii hodinu chladíme. Pak válečky nakrájíme na plátky asi 1 cm silné, každý plátek nugátu obalíme plátkem těsta, uválíme do kuličky a rozložíme na plechy s pečícím papírem. Pečeme 12-15 minut na 180°C. Zbytek nugátu rozpustíme a zbytek krokantu nahrubo posekáme. Vychladlé kuličky pak obojím ozdobíme.