Maso kuchyňsky upravíme. Připravíme si marinádu. Nastrouháme čerstvý křen, který smícháme s ostřejší hořčicí, rajským protlakem / kečupem/, olejem, solí, zeleným pepřem a nasekanými bylinkami / oregano, tymián, rozmarýn /. Kuřecí maso naložíme přes noc do této marinády. Druhý den si připravíme klobásu, kterou pokrájime na širší kolečka, stejně jako cherry rajčátka a kapary. Těmito ingrediencemi plníme podkožní kapsy v horní části stehen a paliček, které jsme opatrně odkryli prsty. Naplněné kuřecí kapsy přimáčkneme ke kosti. Naložené a naplněné kuřecí maso vložíme na plech, posypeme kmínem a dáme zapéci. Podlijeme podle potřeby vývarem a pečeme na 180 stupňů po dobu cca 20 minut, pak odkryjeme a dopečeme ještě pod grilem dozlatova, dalších cca 20 minut. Přeléváme výpekem. Podáváme s bramborem. Zdobíme petrželkou. Dostala jsem chuť na něco sakra ostrého k vínku nebo k pivku, tak jsem měla doma křen , udělala jsem ostrou marinádu a druhý den se masičko už jen peklo a grilovalo a moc dobré to bylo. Snad i něco ještě zbylo.