Maso kuchyňsky upravíme a pokrájíme na nudličky nebo kostky. Omyté hlávkové zelí, kapustu a cibulku i s natí pokrájíme na malé kousky. Mrkev oloupeme a nahrubo nastrouháme, stonky řapíkatého celeru pokrájíme nebo nahrubo nastrouháme. Zeleninu smícháme s kousky vepřového masa a přidáme všechny uvedené ingredience a zalijeme pivem. Vše pečlivě a dobře promícháme a dáme přes noc do lednice. Druhý den naloženou masovou směs se zeleninou, vložíme do silně rozpáleného oleje na větší, hlubokou pánev a restujeme pěkně dozlatova. Podle chuti a potřeby přidáme ještě sojovou omáčku, nebo worcester, sůl, pepř, podlijeme trochou vývaru a restujeme doměkka. Kdo má rád více šťávy k rýži, tak pak podlije masovou směs větším množstvím vývaru. Podáváme s kari rýží.