Staňte se našimi fanoušky na:

Otevřené lasagne s lososem

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, vajec a oleje vypracujeme vláčné těsto. Pokud je potřeba, přidáme trochu studené vody. Těsto necháme zabalené ve fólii odležet. Těsto vyválíme na tenké pláty a kuchyňským tvořítkem z nich vypíchneme kroužky o průměru 8-10 cm. Těsto vaříme v osolené vodě. Lososa nakrájíme na plátky, okořeníme a opečeme zprudka na olivovém oleji. Mladý špenát důkladně opereme a restujeme s česnekem, šalotkou a piniovými semínky. Na hluboký talíř navrstvíme těsto, špenát a lososa, vrstvy zopakujeme a zakončíme plátkem těsta. Podáváme např. s krémovou rybí omáčkou, kterou jsme připravili z rybího vývaru, smetany, šalotky a martini.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!