Staňte se našimi fanoušky na:

Ovesné karbanátky

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalijte půl litru vody, přidejte česnek, sůl a tymián a přiveďte k varu, přisypte vločky a pět minut za stálého míchání povařte. Sejměte z ohně a nechte vychladnout. Přidejte 2 vejce, sýr a uzené maso a ze směsi utvořte karbanátky. Obalte je v klasickém trojobalu: mouce, vajíčku a strouhance a pak z obou stran osmahněte na oleji dozlatova. Podávejte s kyselou okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!