Korpus: 3vejce,5lžic horké vody,80g cukru krupice,90g hladké mouky,tuk a hrubá mouka Náplň: 500g jablek,200ml vody, 100g krupicového cukru, 1/2 sáčku vanilkového pudinku, 100g kandovaného ovoce Sníh: 2 bílky, 1 lžíce medu, 100g cukru krupice, 1 lžička citronové šťávy Žloutky vyšleháme s polovinou cukru a horkou vodou do pěny,spojíme je se sněhem z bílků a zbytkem cukru a pak vmícháme mouku. Pečeme ve vymazané a vysypané formě při 160° asi 45 minut. Pokrájená jablka dusíme s cukrem a asi se 100ml vody 5 minut. Pak vlijeme pudinkový prášek rozmíchaný s vodou a necháme 2 minuty povařit.Nakonec přidáme kandované ovoce a směs rozetřeme na korpus. Bílky s cukrem šleháme ve vodní lázni asi 5 minut. Poté vyjmeme z lázně,vmícháme med,citronovou šťávu a šleháme do zhoustnutí.Korpus potřený náplní přeneseme na plech a ozdobíme ho sněhem. Dort vrátíme do trouby a při 180°C ho zapékáme asi 20 minut, dokud sníh nezrůžoví. Hotový dort necháme vychladnout a pak ho dozdobíme lentilkami.