1. Do hladkého těsta umíchejte 260 g mouky, 480 ml mléka, 4 vejce, půl lžičky vanilkového extraktu a půl lžičky soli. Dejte do lednice. 2. Udělejte krém: V rendlíku smíchejte smetanu, zbylé mléko, 90 g cukru a špetku soli. Vařte na mírném plameni, dokud ze směsi nezačne stoupat pára, a pak ještě další dvě minuty. V míse smíchejte zbylá dvě vejce, 90 g cukru, přidejte zbylých 80 g mouky a vymíchejte dohladka. Pak ke směsi v míse pomalu přidávejte horkou směs, promíchávejte, přesuňte do hrnce a vše společně povařte dvě minuty dotuha. Vmíchejte rum a zbylý vanilkový extrakt. Za občasného promíchání nechte dvacet minut chladnout. 3. Na palačinkové pánvi o průměru zhruba 20 cm rozehřejte lžičku másla a pak přidejte desetinu palačinkového těsta, rozetřete ho po pánvi, minutu opékejte, otočte a opékejte ještě třicet sekund. Stejným způsobem udělejte zbylých devět palačinek. Nechte je vychladnout. 4. Začněte vrstvit dort: na servírovací talíř dejte palačinku, na ni devítinu krému, palačinku, krém a tak dále do spotřebování všech ingrediencí. Končit byste měli palačinkou. 5. Ve středně velkém rendlíku rozpusťte čokoládu a dohladka ji rozmíchejte se 3 lžícemi vody, medem a 2 lžičkami másla. Dobře vám to půjde metličkou. Nechte pět minut zchladnout, pak polevou přelijte vychladlý dort. Před podáváním dejte minimálně na dvě hodiny do lednice.