Staňte se našimi fanoušky na:

Pangasius s bylinkami a pikantními americkými bramborami

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pangasia naložíme do směsi bylinek i koření a zakápneme trochou olivového oleje, necháme alespoň 2 hodiny. Brambory i se slupkou omyjeme, nakrájíme na čtvrtky a pořádně promícháme ve směsi grilovacího koření a chilli (grilovací koření většinou obsahuje dost soli, takže už nesolím) a zakápneme trochou oleje. Dáme na pečící papír a pečeme cca 30 minut. Mezitím si na rozpálené pánvi necháme rozpustit máslo a pozvolna opečeme pangasia, ke konci přidáme zelené fazolky a podáváme. Tip: Díky máslu, bylinkám a fazolkám vznikne výborná šťávička, kterou polévám brambory, aby nebyly tak suché.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JitkaS. |23. května 2013
vyzkouším Odpovědět
katy9 |22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
honzíček |22. května 2013
ukládám Odpovědět
Aggie|22. května 2013
zkusím Odpovědět
Erin|22. května 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!