Staňte se našimi fanoušky na:

Paprikové lusky v pikantní marinádě

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Papriky rozčtvrtíme, vyndáme jádřince, plech potřeme olejem. Kousky papriky na něj rozložíme slupkou nahoru, pečeme 15-20 minut při vyšší teplotě (dokud se slupka nezačne uvolňovat). Papriky vyndáme a necháme vychladnout. Odstraníme slupku a papriky dáme do mísy. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, smícháme s olejem, octem, medem, osolíme a opepříme. Oregano na jemno nasekáme a společně s kapary vmícháme do marinády. Cibulku nakrájíme na kolečka, přidáme k paprikám a přelijeme marinádou. Dáme asi na hodinu do ledničky odležet. Vychlazené papriky podáváme ozdobené oreganem, s chlebem nebo bagetou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!