Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížské kostky dle babičky

Autor receptu: drzac (52 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce vymícháme s cukrem do pěny, přidáme olej, vlažné mléko a mouku s pr. do peč., nakonec kakao a vše promícháme. nalijeme na vymazaný a hr. moukou vysypaný plech menší velikosti a pečeme na 180°C. Den předem si svaříme šlehačku s ledovými kaštany a dáme vychladit do ledničky. Druhý den vyšleháme šlehačem do krému. Krém rozetřeme na tmavý piškot a posypeme nahrubo nastoruhanou tyčinkou Margot.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

anet219 |18. června 2013
woow Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!