Staňte se našimi fanoušky na:

Paštika z telecích jater

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra vložíme na 2 hodiny do mléka, aby se odkrvila, pak je osušíme, vcelku upečeme a umeleme na masovém strojku. Přidáme vejce uvařená natvrdo a nastrouhaná, sardelovou pastu, nastrouhanou (umletou) cibuli, hořčici, sůl, pepř, cirtónovou šťávu a sádlo. Vše důkladně promícháme a podáváme s chlebem a salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!