Staňte se našimi fanoušky na:

Patizonové smažáčky a lososové balíčky

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse rozšleháme vejce a přisypeme mouku s kypřícím práškem, promícháme. Mladé patizony (nebo jiný druh jemné tykve) nastrouháme nahrubo. Zelenou petrželku nasekáme najemno a všechno přidáme do těsta. Osolíme, opepříme, přidáme podravku a promícháme. Na pánvi rozpálíme olej a patizonové placičky po obou stranách opečeme, hotové prokládáme papírovými ubrousky, aby odsály přebytečný tuk. Tenké plátky lososa, jedno jestli čerstvé nebo uzené, pokapeme limetkovou šťávou promíchanou s olivovým olejem a lehce posypeme pepřem. Pevně je srolujeme a převážeme pažitkou. Balíčky podáváme s placičkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!