Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená kančí kýta s kořenovou zeleninou

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso odblaníme a vložíme na 3 dny do marinády,kterou připravíme z vody,octa,očištěné nakrájené kořenové zeleniny,nakrájené cibule,celého pepře a nového koření,bobkových listů a soli.Před přípravou maso vyndáme,osušíme prošpikujeme proužky špeku a potřeme rozetřeným česnekem.Zbytkem špeku rozškvaříme,vložíme na připravené maso a prudce opečeme.Potom je obložíme zeleninou z marinády,podlijeme masovým vývarem a upečeme ve vyhřáté troubě do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!