Křepelky omyjeme, osušíme a uložíme na pekáč vymazaný máslem spolu s nakrájeným jablkem. Potřeme je máslem a zlehka posypeme kořením Divočina. Dochutíme solí, pepřem a hřebíčkem, podlejeme červeným vínem. Vložíme do trouby předehřáté na 180 C a tuto teplotu po chvilce snížíme na 150 C a při ní zůstaneme. Pečeme zakryté do měkka cca 40 minut podle typu trouby a průběžně podléváme vývarem a výpekem. Nezapomeneme štávičku nalévat i dovnitř křepelek. Před koncem pečení křepelky odkryjeme, aby se udělala jemná zlatá kůrka. Nyní si přichystáme hlubší pánev. Pánev rozpálíme a dáme na ni máslo a cibuli nakrájenou na kolečka, kterou osmažíme do zlatova. Když je hotovo, přidáme cherry rajčátka, libeček, petrželku a pažitku. Zeleninku prudce orestujeme, přidáme křepelky se vším výpekem z pekáče a za jejich stálého otáčení a polévání vevnitř šťávičkou je necháme chvíli křehnout a nabírat vůni. Nyní můžeme servírovat. Jako příloha se nejčastěji doporučují vařené brambůrky, polité výpekem. Můžeme také ozdobit jejich jedlými a zdravými na tvrdo uvařenými vajíčky. Přeji dobrou chuť. Poznámka : Pokud si křepelky nepěstujete zrovna doma na zahradě ve voliérovém výběhu, koupíte je celoročně v Makro nebo podobných velkých marketech.