Staňte se našimi fanoušky na:

Pečená krkovice v alobalu

Autor receptu: Romik (113 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozložíme si 4 kusy alobalu, trochu namažeme olejem a na každý plát položíme 1 maso, osolíme, opepříme a natřeme hořčicí. Posypeme nadrobenou nivou, plátkem eidamu, dále položíme plátky cibule, rajčat, papriky, ještě trochu osolíme, navrch dáme plátek anglické a alobal pečlivě uzavřeme. Dáme na plech a 1 hodinu pečeme v troubě na 200°C. Podáváme s vařenými bramborami a obloženou zeleninou. Kdo nemá rád krkovici, může použít maso z kýty nebo kuřecí. Kuřecí se peče jen 0,5 hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Ivulinda(Ivka) |12. března 2013
parádní Odpovědět
miri3 |12. března 2013
zkusím Odpovědět
petr.helman.5|12. dubna 2014
Tak to je třeba zkusit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!