Předehřejte gril. Připravte si alobalovou fólii, uložte ji do nízké pečící nádoby. Vymažte ji trochou rozehřátého másla a doprostřed vložte plátky cibule. Brambory důkladně očistěte, rozkrájejte na poloviny a na skládejte na plátky cibule řezem nahoru. Zalijte je zbytkem rozehřátého másla a posypte pepřem, česnekovou solí a rozmarýnem. Vše pečlivě zabalte do alobalu, dobře uzavřete a balíček položte na gril místem spoje dolů. Grilujeme 20 minut, poté balíček opatrně obraťte a grilujte ještě dalších 20 minut. Nakonec alobal rozbalte a otevřené grilujte ještě přibližně 5 minut tak, aby brambory změkly, zezlátly a byly krásně křupavé. Hotové brambory přemístěte na předehřátý servírovací talíř a podávejte.