Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený bůček a kuřecí prsa

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme a dáme do pekáče. Na cibuli rozložíme osolená kuřecí prsa a bůček bez kosti a kůže, který jsme nakrájeli na 3 stejné kusy. Osolíme, okmínujeme, přidáme 5 stroužků česneku nakrájeného na plátky, sádlo a prsa přikryjeme kůží, kterou jsme odřezali z bůčku. Přikryjeme poklicí a dáme do předehřáté trouby na 180°C. Pečeme doměkka, během pečení maso obrátíme a přeléváme výpekem, podle potřeby podlijeme vodou. Zbylý česnek prolisujeme a smícháme s kořením Adamova žebra. Ještě horké maso touto kašičkou potřeme, zabalíme do alobalu a necháme vychladnout. Nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou a chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |30. prosince 2013
lahůdka Odpovědět
petr.helman.5|1. února 2014
Rád zkusím díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!