Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený čaj nejen na zimu

Autor receptu: lenka.drcmankova (59 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné ovoce odpeckujeme a nakrájíme na drobné kousky. Citron oloupeme a pokrájíme na kousky. Vše dáme do hlubšího plechu, zasypeme cukrem a přidáme koření. Promícháme a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme při 170°C 30-40 minut, občas můžeme promíchat. Plníme do sklenic se šroubovacím uzávěrem, položíme je víčkem dolů a necháme vychladnout.

Něco navíc:

Servírujeme - do hrnku či sklenice dáme 3-4 lžičky ovocné směsi a zalijeme vařící vodou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |18. listopadu 2013
pečených čajů není nikdy dost! Odpovědět
lubela |13. listopadu 2013
uloženo Odpovědět
petrapo |3. listopadu 2013
uložíno! Odpovědět
Rentiér1946 |5. srpna 2013
Pečených čajů už je tu hafo. Odpovědět
-1 |29. července 2013
dobrý tip Odpovědět
jana.h |27. července 2013
dobrota Odpovědět
roxana-zdena |26. července 2013
Právě dělám z rybízu, je výborný. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!