Staňte se našimi fanoušky na:

Pečený hovězí jazyk

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí jazyk uvaříme v osolené vodě doměkka, sloupneme a okrájíme. Hustě jej prošpikujeme slaninou a pečeme na rožni nebo v pekáčku. Při pečení jej poléváme kyselou smetanou. Nakonec jej pokropíme máslem, posypeme strouhankou a dopečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |24. září 2013
vyzkouším, vypadá dobře Odpovědět
Jirulle |7. dubna 2013
Přiznám se, že toto bych nemusela, ale přítel by si pošmákl :) Odpovědět
roxana-zdena |15. března 2013
U nás ho nemají, taky to chci zkusit. Odpovědět
katy9 |14. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!