Staňte se našimi fanoušky na:

Perníkové knedlíky

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Perníkové knedlíky jsou zejména skvělé ke zvěřině.

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce oddělíme, z bílků vyšleháme tuhý sníh. Ostatní suroviny smícháme, přidáme bílky a knedlíkové těsto rozdělíme do sádlem vymazaných hrníčků. Vaříme v hrnci pod pokličkou zalité do poloviny vodou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

orlíček |2. dubna 2013
Knedlíky se hodí více-méně ke všemu k čemu se podávajíobyčejné houskové... já osobně tyto dělám ke zvěřinovým gulášům, šípkové, brusinkové omáčce... Ale třeba k Segedínu moc nejdou. Odpovědět
JanaB |2. dubna 2013
S čím se knedlíky podávají? Odpovědět
orlíček |1. dubna 2013
Většinou dělám tužší těsto a vařím volně ve větším hrnci kolem 20-25 minut... Odpovědět
Pavluška |1. dubna 2013
Zaujal mne ten perník. Ale teď teprve koukám na foto - tyhle v hrnku vařené nejsou, takže sáček nebo ubrousek ? Odpovědět
Pavluška |1. dubna 2013
Zase perla, a řekne se knedlík . . . Odpovědět
roxana-zdena |12. března 2013
Ani já ne! Odpovědět
jana.remkova.7 |12. března 2013
Týý jo, tak to jsem ještě neviděla! Odpovědět
hana.hlavata.52|17. listopadu 2014
Dík za recept,zítra je vařím ke kančímu guláši.hanice Odpovědět
jitu3ka|31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!