Staňte se našimi fanoušky na:

Pesto z medvědího česneku

Autor receptu: Kačka2 (73 receptů)

Pesto můžete ho ihned vmíchat do špaget, ale doporučuju ho zkusit v zapečeném sendviči se sýrem nebo s ním pokapat pečenou rybu.

Množství: Pro 4 osoby
Obtížnost: Snadné
Příprava: 10 min.
Vaření: neuvedeno
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

  1. Medvědí česnek, parmazán, česnek, citronovou kůru a 100 ml olivového oleje rozmixujte tyčovým mixérem.
  2. Osolte a podle potřebu dolijte a rozmixujte zbylý olej. Vmíchejte 1-2 lžičky citronové šťávy, ochutnejte, případně dosolte.
  3. Přendejte do skleničky a zakryjte trochou olivového oleje, aby k pestu nemohl vzduch. Uzavřete a v chladničce uchovávejte až 2 týdny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!