Do mísy nasypte droždí, cukr, lžíci mouky a trochu vlažné vody - nechte vzejít kvásek. Přidejte mouku, sůl, olej i zbylou vodu a 4 lžíce jogurtu. Vypracujte řidší těsto, zakryjte ho utěrkou a nechte v teple vykynout.
Maso nakrájejte a naložte do marinády z oleje, citronové šťávy, soli, pepře a římského kmínu. Pak ho rozetřete do pekáčku a pečte asi 30 minut na 180°C. Vyndejte z trouby a zvyšte teplotu na 200°C.
Dva plechy vyložte pečícím papírem, těsto rozdělte na poloviny a udělejte z nich na každém plechu placku. Tu potřete jogurtem a posypte semínky. Pečte asi 25 minut
Než se chleba upeče, nakrájejte cibuli, chilli a rajčátka. V jogurtu rozmíchejte česnek utřený se solí.
Zchladlý chleba rozkrojte na čtvrtiny a prokrojte. Zevnitř potřete jogurtem a naplňte masem, zeleninou a petrželkou.