Tradiční
Recepty
Přihlášení
Registrace
Staňte se našimi fanoušky na:
RECEPTY
SEZÓNA
ŽEBŘÍČKY
MŮJ PROFIL
VLOŽIT RECEPT
Tradiční recepty
Recepty
Hlavní chody
Pikantní fazolový pekáček s masem
Pikantní fazolový pekáček s masem
Autor receptu:
teginkalb
(29 receptů)
teginkalb
Množství:
neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava:
neuvedeno
PT0M
Vaření:
1 hod. 40 min.
PT100M
Speciální kritéria:
neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
125× přidáno do oblíbených
Tisk
Přidat do oblíbených
Ingredience
1 lžička soli
420 g fazolí (červených + bílých)
420 g kukuřice
850 g rajčat (sterilovaných)
3 lžíce oleje
2 lžíce bramborového škrobu (solamylu) nebo tmavé jíšky
100 ml vývaru (zeleninového)
150 ml chilli omáčky (thajské)
1/2 svazku petrželky
2 svazky jarní cibulky
1 kg vepřového masa
Pracovní postup:
Fazole
a kukuřici scedíme, cibulky nakrájíme na hrubo, maso na kostičky.
Maso opečeme, zalijeme vývarem a dáme péct do trouby na 180°C na 30 minut.
Přidáme rajčata, fazole, kukuřici, cibulku, chilli omáčku a pečeme přikryté 40 minut.
Poté maso odkryjeme, přidáme jíšku, dosolíme, přidáme petrželku a pečeme ještě 20 minut.
Zkuste také
Zelené fazolové lusky s bílými fazolkami na smetaně
60
0
0
Vepřové kotlety po mexicku
100
0
0
Pikantní kuskus s kuřecím masem
30
20
20
Mexické rizoto
30
1
7
Mexické tortilly a salát
60
1
2
Komentáře a dotazy…
Přidejte komentář:
Prosím napište, jaký typ poznámky chcete nechat:
Komentář
Dotaz
Odeslat
Pro vkládání komentářů se
přihlašte
, prosím.
Komentáře
Dotazy
Gabrielag
|
20. ledna 2016
zkusím :-)
Odpovědět
libuska.chroncova
|
19. března 2015
to musím vyzkoušet
Odpovědět
EvaV
|
13. února 2015
vyzkoušela jsem vepřové nahradit hovězím a opravdu skvělé 1*
Odpovědět
ladislava.jankovska
|
13. února 2015
Mám ráda fazole a vůbec všechny luštěniny. Ale fazole vedou. Tak se těším, až Váš recept vyzkouším. Zdravím
Odpovědět
Polda
|
28. ledna 2015
vyzkouším
Odpovědět
piškot
|
27. ledna 2015
zkusím
Odpovědět
EvaV
|
17. září 2014
miluji jídlo z jednoho hrnce, 100% vyzkouším
Odpovědět
Proxi
|
25. února 2014
mňam :)
Odpovědět
kockaviky
|
23. listopadu 2013
dobré, vyzkouším
Odpovědět
Hanina
|
7. listopadu 2013
lákavé
Odpovědět
První strana
1
2
3
4
Poslední strana
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!
×
Vyžadováno přihlášení
Pro tuto akci je nutné
přihlásit se
.